Openingsactie!

Social media beheer:

Heb jij moeite met het beheren van jouw social media kanalen? Dan kan ik verder helpen!

Ik zet voor jou het gewenste Social Media kanaal of kanalen op. Als je al een account hebt, ga ik deze verder aanvullen en optimaliseren. Daarnaast gaan wij samen aan de slag om een planning te bedenken voor het plaatsen van post en bedenk ik hierbij de juiste content.

Ik zal om de dag een post plaatsen. Hierdoor zal je zichtbaarheid meer worden. Bij het plaatsen van de post zorg ik ervoor dat er meer interactie komt op jouw social media kanalen. Dit neem ik van jou uithanden.

Wil je ook actief worden op Instagram? Daar kan ik jou ook bij helpen. Ik vertel je graag meer over instagram en instastories en hoe je hier nog meer uit kunt halen.

Lijkt dit je wat? Dan help ik je graag met het uit handen nemen van je social media zorgen. Je kunt hiervoor een GRATIS gesprekken aanvragen via een privé bericht of via de mail info@yourolinesidekick.nl . Dan plannen wij samen een momentje in om alles te bespreken.

VOOR DE EERSTE VIJF KLANTEN

Voor de eerste vijf klanten heb ik een mooie aanbieding. Jij kunt namelijk een pakket afnemen waarbij je de eerste maand €125,- betaald en daarna €175,- per maand. Twijfel dus niet te lang!

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Neem dan contact met mij op.